Моят онлайн дневник

Калин Йосифов

Моят онлайн дневник Uncategorized Аксесоари за мъже

Аксесоари за мъжеОт най-простата комбинация до най-елегантната ще изпъкнете повече, ако използвате правилните аксесоари. Свикнали сме жените да са тези, които винаги използват допълнения към визиите си. Но при мъжете също има малки, но от съществено значение, детайли, които могат да придадат допълнителен стил.

Първо, трябва да отбележа, че аксесоарите, които сте избрали да имате в гардероба си, всъщност са тези, които могат да направят разлика между облеклото за работа и обикновена разходка. Правилното съчетание, премахването или добавянето на определено допълнение, може да превърне един елегантен тоалет в подходящ за среща с приятели или с момичето, което харесвате.

Очилата, часовникът, чантата, коланът … дори ключодържателят, който използвате, отразява вашата личност. Те са аксесоари за мъже, които със сигурност използвате всеки ден, без да се замисляте колко са важни.

Ходите ли в офиса всеки ден облечени в костюм, но не искате да изглеждате като останалите? Какво ще кажете да добавите щифт за вратовръзка и чифт копчета за ръкавели върху маншета на ризата? Те са елементи, които ще ви накарат да изпъкнете и ще ви помогнат да изглежда елегантен. А за да са уникални – поръчайте ги по индивидуална поръчка.

Имате среща след работа и нямате време да се преоблечете? За да изглеждате по-свежи, сменете обувките с по-ежедневни или заменете вратовръзката с шал. Защо да не впечатлите, като комбинирате шал с вратовръзка и костюм?

За всеки повод, за работа или просто за неделен следобед сложете любимия си часовник. Той никога не е грешен избор. Наличието му на китката на мъжа винаги продава усещане за тежест, точност и коректност. Съветвам ви да притежавате поне два часовника. За официални поводи – с метална каишка, и за ежедневието – с кожена каишка.

За визията в офиса винаги избирайте колани, които са предназначени за официални панталони. За дънките и останалите си по-ежедневни визи може да експериментирате и да носите кожени, от плат, с катарами или без – зависи от въображението ви. Има само едно основно правило, което е препоръчително да спазвате – винаги съчетавайте цвета на колана с този на обувките си. Обратното издава лош вкус.

Google+ Comments