Моят онлайн дневник

Калин Йосифов

Моят онлайн дневник Uncategorized Допълнителни аксесоари за мъже

Допълнителни аксесоари за мъжеТъй като темата с употребата на аксесоари за мъже ми се строи много провокативна, реших да я продължа. В днешният материал ще ви представя кои са останалите основни аксесоари за мъже, които със сигурност притежавате, но не сте се замисляли как ги съчетавате с визията си. Ако пък все още не разполагате с тях, то прочетете, за да разберете защо трябва да ги добавите към гардероба си.

Наред с часовника слънчевите очила са друг аксесоар, от който се нуждаете всеки ден. Чифт очила могат да допълнят добре с всеки стил, но ако предпочитате да имате няколко за различни поводи, няма проблем. Очилата ще добавят допълнителна стойност към вашия стил, като същевременно ще защитят и очите ви. Препоръката е, когато купувате слънчеви очила, да отделите специално внимание на това кой модел подхожда на формата на лицето ви.

Портфейлът е друг аксесоарите, който се използва толкова често от мъжете, че много пъти не обръщаме достатъчно внимание. Той е част от ежедневието ви, но се превръща и в издайник на стила ви. За да бъдете представителни, трябва да следите за състоянието, формата и външния вид на портфейла. Ако той изглежда зле, това ще гарантира спечелването на много лош имидж на носителя му.

Съветвам ви да изберете портфейл, който да използвате за официални поводи, и друг по-небрежен. Причината е, че по-елегантните са с различен размер, който позволява прибирането им в джоба на панталон или във вътрешната част от сакото. По-ежедневните могат да бъдат по-големи и с повече орнаменитики, които да допълват визията ви. Когато купувате портфейл обаче, уверете се, че е изработен от качествен материал. По този начин ще сте сигурни, че ще издържи по-дълго и ще изглежда настина стилен.

Когато говорим за чанта, може би се сещате за аксесоари за жени. Истината е, че има и модели за мъже и те са доста практични. Плюс това, те добавят нотка на класа към всеки стил. С един от тези аксесоари за мъже като чанти за рамо и ранички ще имате къде да съхранявате портфейла, ключовете, калъфа за очила… и всичко необходимо за деня.

Google+ Comments