Моят онлайн дневник

Калин Йосифов

Моят онлайн дневник Лично За Лолова – любов, благодарност и признателност

За Лолова – любов, благодарност и признателностТъжно е когато се разделяме. Но най-трудно е това казване на „сбогом“, което е финално, завинаги и необратимо. Такова мъчно и непрежалимо е чувството на раздяла с кралицата на българската сатира, комедия и театър – Татяна Лолова, която вече забавлява небесния свят.

Изключително много се чудих дали да включа този материал в блога. Не само защото по медиите различни артисти и хора от гилдията изказаха всички невероятни неща, които могат да бъдат казани за подобна светла личност. Но причината за колебанието ми бе и притеснението дали и моите думи ще отекнат така в съзнанието и душите ви?

Затова аз не искам да пиша колко невероятна бе Татяна Лолова, а искам да ѝ благодаря. За магията, която привнасяше на сцената на театъра и на екрана. За чувството ѝ за хумор, което заразява публиката. За искреността и емоцията, които излъчваше. Благодаря Ви, че съществувах точно по Вашето кино и театрално време и че усетих любовта към него!

За да не ставам прекалено банална с думите си, ви оставям линк под този абзац. Там ще откриете още една страна на Татяна, която за щастие, дори и накрая, успя да разкрие. Пеенето – тя бе и пеещ артист. За минута излезте от ежедневието си и се насладете на песента, дует с Орлин Горанов. Гарантирам ще се потопите в света на усещанията.

https://www.youtube.com/watch?v=N_wh5x53Uks&ab_channel=IgorMarkovski

Google+ Comments