Моят онлайн дневник

Калин Йосифов

Моят онлайн дневник Лично Новогодишно сребърно сияние с Viano

Новогодишно сребърно сияние с Viano



Едва изминало лятото, сигурно се чудите защо преминавам вече към новогодишна вълна. Паричната е в блясъка, който носи подобно събитие. Посрещането на всяка следваща година е вълнуващо, ентусиазирано, несигурно, мистично и много сияещо. Това усещане се засилва от множеството фойерверки в небето, бълбукащите кристалчета в чашите, пълни с шампанско и …сиянието от красиви сребърни бижута. А навярно ще се съгласите че блясък и нов старт ни трябват винаги и на всички.

Нека не звучи прекалено приказно, но в моята представа точно така изглежда посрещането на 2022. А и смятам, че след всичко, което изтърпяхме, заслужаваме поне едно голямо положително преживяване и ново начало. Но празненството само по себе си не е най-важното, защото това усещане за рефреш може да се привнесе и с някои елементи. Така например един подарък от любим човек за Нова година – бижу, би бил прекрасен. Особено поднесен точно в полунощ и под формата на добавен още един талисман на любимата гривна от Viano.

При мен трябва да има наистина специален повод, за да увелича сребърните си украшения. А стартът на 2022 е наистина чудесен такъв. За да бъде годината наистина обсипана с късмет, любов, приключение и сбъднати желания, поставянето на нов талисман на гривната е първата крачка за постигането им. Нали знаете, че щом визуализирате нещо, то има много по-голяма вероятност да се случи. А щом го призовете със сребро, то шансовете се удвояват.

Това е така, защото среброто символизира чистотата и новото. Затова, носено в новогодишната нощ или през повечето от дните от годината, привлича именно положителното. Запомнете обаче, че усещането за чистото начало не е задължително да се почувства само в определения час и ден. То може да е всеки ден във вас, стига да знаете как да го подсилите. Например сребърна гривна или верижка с талисмани могат да бележат всяка нова стъпка с ново украшение. Така ще виждате изминалите периоди на ръката си и ще се гордеете колко сте преживели. Същевременно ще имате силата да се подготвите и за това, което предстои.

За да постигнете този новогодишен блясък, за който ви пиша и да го привнесете още сега в дните си, може да поръчате от сайта на Viano, където има много сребърни и нежни предложения. Те са създадени с любов, а подарени с още толкова чувство, усещането се засилва.

Google+ Comments