Моят онлайн дневник

Калин Йосифов

Моят онлайн дневник Лично Сириалът Луцифер? Има потенциал

Сириалът Луцифер? Има потенциал

Честно казано в последно време се заглеждам много по-често по разни сериали за сметка на филмите, които се появяват по кината. Не казвам, че няма и свестни кино продукции, обаче винаги съм бил на мнение, че в сериал можеш за направиш сюжета много по-интересен и заплетен. Там чисто и просто разполагаш с повече физическо време.

Имам си няколко сериала, които следя с интерес, а вчера попаднах на един съвсем нов, по който има реален шанс да се заплесна в близко бъдеше и да влезе в ТОП листата ми. Казва се “Луцифер” и, да, става дума за същия паднал ангел от Библията. С тази разлика, че сега е решил да си вземе почивка от адските дела и да поживее сред хората. Актьорът, който са подбрали за ролята – Том Елис – е просто перфектният избор. Чисто визуално му подхожда, а и предава ненадчината идентичност на образа на Луцифер.

Интересното е обаче, че пилотният епизод на сериала е излъчен през юли 215 години, а всички следващи епизоди са отложени за 2016-та. Явно продуцентите искат да събудят интерес у зрителите и да ги държат в напрежение. Добре, не е така. Аз ще почакам, защото определено възнамерявам да гледам този сериал. То дук впечатленията ми са изцяло положителни 🙂

 

Google+ Comments