Моят онлайн дневник

Калин Йосифов

Моят онлайн дневник Лично Неделите през зимата

Неделите през зимата

Лятото е много хубав сезон, който предоставя много възможности за забавление и разпускане с приятели по паркове и градинки. Но зимата това начинание е повече от невъзможно. Ето защо моите приятели и аз си намираме всякакви други начини да прекарваме приятно времето си заедно.

Неделите ни обикновено са запазени или за някой приятен филм, който да гледаме заедно, или пък играем игри. Едни от любимите ни игри са асоциации в три кръга, която се играе от отбори по двама и се засича време от една минута, в която се теглят думи, които трябва да бъдат обяснявани на съотборника. В първия кръг думите се обясняват с колкото е възможно повече изречения. Във втория, само с една дума, в третия с жестове. Идеята на играта е не само да познаеш колкото е възможно повече думи, но и да запомниш тези, на твоите противници, като по този начин увеличаваш шансовете си в играта. Забавно е и е много приятно, когато сте с компания.

Друго много любимо занимание в неделните зимни вечери е играта на диксит. Това е също игра на асоциации, но с карти, които са специално разработени, за да провокират въображението ти.

Във всяка вечеринка, която си правим с моите приятели присъства и обилно количество храна, прекрасно домашно червено вино и понякога наргиле. Но пък така ни харесва.

Вие как прекарвате почивните си дни?

Google+ Comments