Моят онлайн дневник

Калин Йосифов

Моят онлайн дневник Uncategorized Господарят на кармата

Господарят на карматаВ различни вярвания по света се споменава за кармата. Това е силата, която обръща енергията на всяко твое действие обратно към теб. По-религиозните смятат, че това е силата на Бог. Други, гледащи по-реалистично и опитвайки се да обяснят нещата логично, се обръщат съм астрологията. Оказва се, че там има планета, която е отговорна за нашата карма. Знаете ли коя е тя?

Това е планетата Сатурн. Тя е тази, която може да ни накара да преминем през различни преживявания, трудни или приятни, според своето положение на нашата натална карта. Сатурн посочва уроците, които трябва да се научат, а също така влияе върху нашата съдба. Как става това?

Планетата се смята, че “поглъща” времето. Тя е приемана и като господар на миналото, който ни представя филма на нашия живот под формата на спомени и памет. Точно затова Сатурн помага за разсъждение извън емоциите. Той ни подкрепя във всичко сериозно и трайно. Като цяло много хора се страхуват от него, без да осъзнават, че това е най-добрият предвестник за успех. Трябва само да се научим да използваме неговите ползи правилно.

Вярва е още, че Сатурн е символично начало на основните нагони на човека и заедно с това съхранява преживяванията от всички минали животи. Точно тук се явява и неговата сила на господар на кармата, защото позволява да си “платим” за всички извършени грешки. Това, разбира се, се получава ако не сме успели да се превърнем в целомъдрени същества.

Присъствието на планетата в нашия астрален живот е като жътварят, който прибира посетите в тялото и ума неща. Сатурн винаги се проявява, когато трябва да се поправи грешката, която сме извършили, за да можем да научим уроците си правилно.

Google+ Comments