Моят онлайн дневник

Калин Йосифов

Моят онлайн дневник Uncategorized Гадже през лятото – пу за мен

Гадже през лятото – пу за менНаскоро по радиото имаше дискусия дали през лятото трябва да си хванеш гадже, или да се разделиш с него, за да може да си подариш и други усещания. Наистина интересен казус. Но аз съм на мнение, че винаги трябва да си отворен за любовта. Затова и ще се опитам да дам няколко съвета за това къде из летните градски жеги може да си намериш гадже.

Първото важно условие е креативността да бъде смесена с ежедневието. Тоест това, което вие имате да правите и другите го правят. Затова и шансът да срещнете ново гадже на вече познато място е голям. Сутрешната или късно вечерната разходка на куче е добър пример. Градинка, приглушени улични светлини, две каишки на две животинки, оплитане и хоп, любов. Е, не става като по-филмите, но пък е приятен начин за заговаряне и откриване на първа обща тема.

А замисляли ли сте се къде хората вечер бягат от жегите? Да, някои си стоят у дома на хладно, но други предпочитат да се качат нависоко, където ще е една идея по-приятно. Затова, ако до вашето населено място имате подобни възможности за гледка и приятна температура, възползвайте се. Със сигурно ще има и други ентусиасти, с които ще може да изпиете по бира и да си поговорите за времето и да повишите още повече градусите.

И накрая завършвам с едно малко по-потно предложение, защото включва спорт на открито. След като слънцето падне, падат и задръжките. А фитнесите навън се пълнят с хора с готина визия, която искат да покажат. Вие може да не спортувате редовно, но пък това не пречи да си поговорите с някого, който да ви даде ценни съвети за това как да имате тяло като неговото. И хоп, ето свалка и ново гадже.

Надявам се разбирате, че това е летен и закачлив текст и не претендира за гаранция, а само за забавление. Весело и влюбено лято!

Google+ Comments