Моят онлайн дневник

Калин Йосифов

Моят онлайн дневник Uncategorized Да се справим с ретроградния

Да се справим с ретрограднияРетрограден Меркурий – колко от вас настръхват, щом чуят това словосъчетание? Е, аз не съм един от тях и ще ви кажа как го правя. В този текст ще откриете няколко полезни съвета за именно този период няколко пъти годишно.

Първото и основно е да не се плашите от него. Следващият ретрограден период започва от 9 септември и продължава чак до края на месеца. През тези три седмици се очакват проблеми с технологиите, бъгове и срещи със забравени стари любови. Затова винаги първо проверявайте в каква сфера ще бъдат очакваните проблеми през ретроградния Меркурий. Те не са за всичко и затова не ги приемайте генерално.

Също преди да се тревожите, проверете дали не сте родени случайно през период на ретроградност. Ако е така, то точно той ще работи за вас. Например по тази схема са действали технологичният гуру Стив Джобс и невероятната певица Лейди Гага. Така че може пък и ретроградният да е вашият период и да ви се случват най-хубавите неща. Затова веднага влизайте в сайтове за натални карти и вижте Меркурий при вашето раждане.

И накрая, като за финал, завършвам и с най-доброто, което може да направите. През тези три седмици на ретрогаден Меркурий, просто забавете, огледайте се и вижте какво става около вас. Ако се притеснявате, че нещо може да се случи, просто погледнете вътре в себе си и разберете откъде всъщност идва тази тревожност. Именно това ще ви помогне завинаги да се справите с всякакви трудности в живота.

Google+ Comments