Моят онлайн дневник

Калин Йосифов

Моят онлайн дневник Uncategorized Бляскава любов – от Viano и мен

Бляскава любов – от Viano и менЗа любовта на живота, за дамата, която покори сърцето, за майката, за дъщерята, за скъпа приятелка – кой е най-милият жест на любов? Дълго разсъждавах по темата, защото винаги, когато дойде моментът за избора на изненада за повод, имам нужда от помощ. За такива като мен направих селекция от сребърни бижута, които изразяват цялата бляскава обич на света.

Сребърно колие
Винаги ми е било естетически красиво нежна верижка да украсява шията на жена. Особено със съвременните дизайни, които залагат на по-къс сребърен синджир и вграден в него надпис или елемент. Аз открих едно приказно предложение в сребърната бижутерия Viano. Колието е с текст love, който е обсипан с бели цирконий, каращи го да изпъкне. Подарено в красива опаковка, то не само е жест на признателност и любов, но и ще подчертае блясъка в очите при вида на тази красота.

Обеци от сребро
Към комплекта от синджира „любов“ или пък абсолютно самостоятелно – обеците халки с форма на сърце също биха били подходящ подарък за момичета или за дами от всяка възраст. Това е класически вариант, но в съвременен прочит. Точно затова обеците от сребро могат да бъдат комбинирани с различни визии и са вечната класика, която всяка жена трябва да притежава. А ако ги получи и като подарък – вече ще имат и сантиментална стойност.

Талисмани
Друг тренд, който навлезе в бижутерията през последното десетилетие, е носенето на талисмани от сребро на верижка или гривна. По-предпочитаният вариант е около ръката, тъй като там може да се комбинира с други елементи и да се създаде цяла история от важни моменти. Тези сребърни бижута се подаряват при значими поводи като дипломиране, сватба, годеж, отбелязване на годишнина, раждане на дете. Те изразяват загриженост, познание и са персонализирани. Във Viano има над 100 предложения, които могат да изразят обичта по различен начин и за всеки празник.

Сребърни гривни
Не всяка жена обича да носи в ежедневието си гривна, особено ако работата й е свързана с повече движения. Но вече има практични предложения от сребро, които са удобни и подходящи за всяка китка и всеки ден. Меките гривни с делебела змийска плетка например се комбинират чудесно с талисманите и масивният им обем не позволява да се изгубят или откачат лесно. Тънките сребърни гривни с печат 925 са подходящи за по-изискани поводи или пък за работа в офис. А твърдите – те са абсолютна класика и просто е задължително да се притежават. А вие как мислите?

Google+ Comments