Моят онлайн дневник

Калин Йосифов

73 въпросаКолко сте добри в задаването на въпроси? А в даването на отговори? Веднъж се пробвах като журналист и да ви кажа, наистина си е трудно. Затова страшно много се възхищавам на една рубрика, водена от Vogue и излъчена в YouTube канала им.

Не зная много подробности относно създаването на тази част от плейлиста на модните гиганти, но пък имам доста свои наблюдения и лични впечатления. Името й е 73 въпроса и целта е да се зададат точно толкова на известни личности, като видеото е one shoot – тоест няма монтаж като интервю. Концепцията включва да се улови емоцията, първосигналното и инстинктното.

Подобни поредици за мен са много по-различни и привличащи вниманието, защото показват звездите в, да кажем, естествена среда. Виждат се техните реакции, които са като на всеки друг човек. Но изключително много се възхищавам на бързината, с която отговарят на въпросите, както и тази на задаване. Не знам дали имат предварителна подготовка, защото всичко изглежда много реалистично.

Едно от любимите ми интервюта е с Марго Роби, а едно от последните, но също любопитно, е с Дуа Липа. Оставям ви линк с канала и рубриката на Vogue. Вие може да споделите кои други са ви впечатлили.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLztAHXmlMZFQqnEL2hPOHFDyROa3h–xl

Google+ Comments