Моят онлайн дневник

Калин Йосифов

Моят онлайн дневник Лично Отношенията между колеги

Отношенията между колеги

Работил съм но много места и често съм завързвал дълготрайни приятелства с един или двама души от фирмата, но е имало и места, на които не съм се чувствал въобще добре и нито хората са ми харесвали, нито обстановката и въобще не съм искал да общувам и комуникирам с тях.

Но наистина никога не ми се беше случвало да работя в офис, където да си допадна с абсолютно всеки един член на екипа. Чувството, повярвайте ми е невероятно. Отиваш наистина със желание на работа и знаеш, че освен ще си свършиш задълженията и ще си прекараш добре през тези осем часа, които прекарваш на работното си място.

Наистина ежедневието ти преминава много добре, когато имаш с кого да размениш интересна приказка на обяд или пред деня и да си разведриш малко главата от работните задължения.  на нас така ни се получиха нещата, че обедната почивка сядаме в специализираната стая за почивка, в която всеки обядваме, дремваме след обяда и си говорим. Атмосферата е наистина приятна и много се надявам да се запази колкото е възможно по-дълго време, защото такова нещо се случва много рядко, а хората с които работя в момента са наистина много интересни, интелигентни и забавни, а на всичкото отгоре си допадаме и по интереси.

Google+ Comments