Моят личен блог Лично Oрлин Алексиев за мечтите

Oрлин Алексиев за мечтитеКато председател на Съвета за управление на Специализирания общински приватизационен фонд СУ СОПФ), Орлин Алексиев е известно лице в България, но малко хора го познават наистина.

Той е председател на СУСОПФ от 2011-а година. Самият Фонд се занимава с акумулирането на средствата от продажбата на общинско имущество (за град София) и разпределянето им по проекти на Столична община. Постът му е отговорен, тъй като Фондът финансира проекти и програми за развитие на ключови обекти, важни за  цялото население на столичния град като  училища и детски градини, здравни заведения, пътна инфраструктура и прочее.

Всъщност Орлин Алексиев е общински съветник за трети пореден мандат и е председател на Постоянната комисия по финанси и бюджет и член на постоянната комисия по икономика и собственост на Столичния общински съвет.

Личният му живот е свързан с автомобили и страст към офроуд надпреварите. Любимото място е Мароко. Той свързва тази дестинация с чувството на свобода и през последните години не пропуска да го посети. Дори преди няколко години, когато отпразнува 50-ата си годишнина, той посвещава темата на събитието именно на Мароко. В украсата присъства пустинен пясък и всички малки детайли, които да пренесат гостите в така обичания от Орлин земен Рай.

Сред най-любимите му занимания е карането на бъги в пустинята, заради усещането за неограниченост и спокойствие. Участието му в рали Дакар не е случайно –  той много време иска да сформира български тим и само година след като го прави, а финишира успешно  и  отбелязва най-доброто време за България в този спорт.

Орлин Алексиев има една неосъществена мечта – да изкачи връх Еверест. Казва, че до сега не я е осъществил, заради семейството и любящата му съпруга. Въпреки любовта си към адреналина, тази към семейството му, разбира се, надделява.

Орлин Алексиев е щастливо женен и има две деца – син и дъщеря.

Споделя откровено, че дъщеря му е най-голямата слабост.

Да пожелаем на Орлин все повече успехи и в професионален, и в личен план, с които да ни радва, и здраве за него и семейството му.

Oрлин Алексиев за мечтите
5 (100%) 1 vote

Google+ Comments

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply