Моят онлайн дневник

Калин Йосифов

Моят онлайн дневник Лично Не, благодаря… предпочитам с велосипед!

Не, благодаря… предпочитам с велосипед!

urlХората са няколко типа според това как стигат до работа. Едни пътуват с кола или заедно с колега в неговия автомобил. Други чакат градския транспорт всеки ден, а трети дори разчитат на БДЖ, ако живеят извън града. Четвърти пък вървят пеша, стига да живеят достатъчно наблизо. А има и такива, които предпочитат да се предвижват с велосипеди. Кой както се уреди, както се казва… аз съм пробвал всички варианти.

Но когато не говорим за предвижване до работното място, на какъв вид транспорт разчитате?

Аз предпочитам велосипед… В крайна сметка Сливен не е толкова голям град и мога да си позволя да карам спокойно напред-назад. Особено когато времето е приятно, хич не ми се затваря в нечия кола или в рейсове. Освен това се раздвижвам, тренирам мускулите си и макар по не особено креативен начин разнообразявам ежедневието си. beautiful-girl-riding-bicycle-in-a-grass-fieldВярно, че моят велосипед е абсолютно любителски и далеч не е сред най-удобните, които мога да притежавам, но е по-добре от нищо. Харесвам си го!

Между другото и момичетата, които карат велосипеди, намирам за страшно готини и привлекателни. Имат излъчване на волни души и едни такива широки и красиви усмивки. Чарът им е ненадминат и не можеш да се предпазиш от него… поне аз не мога 😉

Google+ Comments