Моят онлайн дневник

Калин Йосифов

Моят онлайн дневник Лично Края на 2019-та година

Края на 2019-та година



Дойде края на 2019 година. Време е за равносметка. Какво научихме през изминалата година? Какво успяхме да сътворим, какво не успяхме? За какво съжаляваме, за какво не съжаляваме?

Моята равносметка за 2019-та година:

За мен тя беше една от най-запомнящите се години в живота ми. Преминах през толкова много неща, но не ми се иска да връщам времето назад. Искам да гледам само в настоящето и бъдещето и да следвам тази концепция в живота си.

Все пак, ако трябва да направя едно обобщение, мога да кажа, че определено опознах себе си по-добре. Научих за силните и слабите си страни. Научих за това, че все пак нося много силен дух и умея да се справям. Разбрах, че живота не е само рози, а и много бодли. Но едно не успя да промени в мен това изминало време и трудности. А именно – силната ми вяра. Понякога положителните и идеалистични представи за хора и ситуации ме карат да се разочаровам. Но в други моменти неугасващият ми оптимизъм е всичко, което имам и което може да ме изведе на по-добра и светла улица. Това е животът на зрелите – низ от множество препятствия, възходи, падения и борби, които искаме или не искаме, ни се налага да водим. В заключение искам да кажа, че съм благодарен за изминалото време и всяка секунда от него, защото ми даде много.

А ти какво ще кажеш за твоята 2019-та година?

Google+ Comments