Моят онлайн дневник

Калин Йосифов

Моят онлайн дневник Лично Кога е времето да се разкрием?

Кога е времето да се разкрием?

Знам, че с това заглавие малко заиграх по тънката струна на въображението ви, но този текст няма да съдържа никакви разкрития за нечия сексуална ориентация. Всъщност става въпрос за това да разкрием себе си като същност пред някого.

Разбира се на този въпрос няма еднозначен отговор. Всеки прави това, както го почувства, но има няколко определени фактора, на които е хубаво да обръщате внимание преди да се разкриете напълно пред даден човек и то не за друго, а за да можете да предпазите себе си от болка и неприятни емоции.

На първо време трябва да сте наясно за себе си до колко този човек е искрен с вас. Повечето хора имат радар за това, още повече, когато общуват дълго време с някого. Но има и такива, които трудно успяват да преценят дали човекът срещу тях е искрен.

Но ако почувствате, че можете да се доверите на този човек, съветът ми е – давайте. Не се чудете, не се спирайте нарочно. Колкото по честни и откровени сте с един човек, толкова по-силна може да стане връзката между вас. И тук не става въпрос само за интимни взаимоотношения. Говорим и за приятелства също.

А вие готови ли сте да се разкриете пред някого и до колко?

Google+ Comments