Моят онлайн дневник

Калин Йосифов

Моят онлайн дневник Лично И аз съм модерен, и аз ходя на спа

И аз съм модерен, и аз ходя на спа

man-getting-a-massageТези спа-та са така популярни напоследък, че реших и аз да ги пробвам. Изненадах жена ми  без повод и се уединихме за уикенд във Велинград. Всъщност… поводът е ясен – да направим нещо за себе си, да се поглезим.

Досега не бях ходил на такова място, признавам си. Не се различавахме много от останалите посетители  –  двойки на средна възраст или млади семейства с деца, горе -долу на нашите години. Съоръженията бяха доста – закрит и открит басейн, руска баня, шоков басейн с много студена вода, римски басейн. Какво още – няколко сауни, парни бани, джакузи и една студена стая с топли каменни легла, която не знам как се казва. Най-дълго време прекараме в римския басейн – водата беше топла и бълбукаше приятно. После може би се нарежда инфрачервената сауна, тъй като останалите бяха твърде горещи.

Беше прекрасно преживяване, само за да се убедя, че не e за мен. Аз имам нужда от повече движение. Това да ходиш от сауна в сауна, от басейн в басейн ми омръзна твърде бързо. Един ден е напълно достатъчен според мен. После започна да ми доскучава. Затова се отправих към фитнес залата и се отдадох на кардио и тежести 🙂 . Преди 10-тина години тренирах редовно. Сега още съм запален на тема спорт, но по-скоро пред телевизора с приятели. Малко време ми остава за истински полезните упражнения. Затова мисля, че прекарания следобед в залата за тренировки ми се отрази доста добре. Като включим и разходката из града и времето на почивка, оценявам спонтанното ни заминаване с 6.

Спокойно мога да кажа, че бих се възползвал отново. Особено добре се чувствам след масажа. От работата и стоенето на стол по цели дни се бях схванал. Мисля да повторя съвсем скоро… модерна работа 😉

 

Google+ Comments