Моят онлайн дневник

Калин Йосифов

Моят онлайн дневник Лично Ех, защо 6-те септември се падна в неделя…

Ех, защо 6-те септември се падна в неделя…

В последно време ме е налегнала някаква умора. Чувствам се отпаднал и си мечтая за една малко по-дълга почивка от обичайните 2 дни в края на седмицата. Така ми се искаше 6-ти септември да се падне я в петък, я в понеделник. Пък той какво? Неделя…

urlА като си представя, че в края на тази седмица ще трябва да работя и в събота, направо не ми се мисли как ще издържа. Уж сравнително скоро бях в отпуск и цяла седмица почивах, а се чувствам сякаш никога не се е случвало!

Не знам някаква есенна умора ли ме наляга. Липса на витамини ли е, или нещо друго? Уж нищо не съм променил в ежедневния си ритъм, работата върви сравнително добре, а мен ме тресе една хронична умора, с която не съм сигурен как да се преборя. Сутрин не си чувам алармите на телефона, през деня изпитвам по-голяма нужда от кафе в сравнение с преди и вече буквално ги сънувам тези 4 почивни дни в периода 19-22 септември. Възнамерявам да ги прекарам вкъщи, пред телевизора или с книга в ръка, излежавайки се и хапвайки в леглото… Същинска мързелива идилия. Само да стигна до нея, че не съм сигурен дали ще успея!

Google+ Comments