Моят онлайн дневник

Калин Йосифов

Моят онлайн дневник Лично Домашното или купешкото?

Домашното или купешкото?

kiselomliakoВие кои продукти предпочитате – домашните или тези купени от магазина? Може би отговора на този въпрос е ясен и повече ще предпочитат домашното. Най-малкото, защото произхода е сигурен и вкуса е истински, но все пак си има хора за всичко, така че не мисля че всички ще изберат домашното.

За да намериш домашни продукти, трябва да имаш познат, който отглежда зеленчуци, плодове, гледа животни и т.н. за да бъдеш на 100% сигурен в произхода. Ако имаш е супер, ама ако нямаш такъв познат, какво правиш? Именно в това е разликата, ако отидеш до магазина имаш право на избор от богата гама продукти и купуването става лесно и бързо, докато домашното или ти трябва да си ги отглеждаш или да имаш познат, който да го прави.

По търговската мрежа има продукти, които са с доказано качество, така че не е чак толкова зле да пазаруваш от магазина и да взимаш купешки продукти. Разбира се, че за вкуса и качеството няма спор, домашното си е домашно, но намирането му е много трудно.

Аз съм от щастливците, които си купуват домашни продукти и на нашата маса винаги присъстват вкусни гозби и свежи продукти. Когато се налага отивам до магазина и купувам това, което липсва, така че общо взето използвам и двата варианта – домашно и купешко.

Google+ Comments