Моят онлайн дневник

Калин Йосифов

Моят онлайн дневник Лично 1 седмица без тренировка те връща 1 месец назад

1 седмица без тренировка те връща 1 месец назад

Преди две седмици бях в отпуск. Бях си взел 5 неработни почивни дни, по време на които реших да се отдам на малко разходки, обиколки и лентяйстване. Имах нужда да прекарам няколко дни, по време на които да не правя нищо. Исках откровено да си помързелувам и да си почина качествено. В следствие на това умишлено пропуснах седмичните си фитнес тренировки и да ви кажа честно в момента съжалявам за грешката, която съм допуснал!

Вече няколко пъти ходя в залата и усещам, че много съм излязъл от форма. Правя си обичайните упражнения, но поне с по 10 кг. по-малки тежести и се изморявам по-бързо. Издръжливостта, която бях усвоил, сякаш си е отишла и е оставила след след себе си само чувство за умора и отмалялост. Ако знаех, че почивката ще ми се отрази толкова зле, сигурно щях да се постарая да се мобилизирам повече и да не пропускам urlфизическите занятия. Искрено се надявам липсата на сила, която усещам в момента, да е в следствие на лятото и високите температури, но не съм убеден, че това е истинската причина.

Подозирам, че сега ще ми се наложи поне 1 месец да блъскам здраво в залата, докато достигна нивото си отпреди отпуската. Ама нали знаете, кой каквато супа си надроби, такава ще си сърба. Никой не ми е виновен освен аз самият….

Google+ Comments