Моят онлайн дневник

Калин Йосифов

Моят онлайн дневник Uncategorized За свят без дългове с помощта на ЕОС Матрикс

За свят без дългове с помощта на ЕОС Матрикс



Всеки от нас е изпадал в тежка финансова ситуация – когато не сме успявали да изчислим правилно месечните си разходи или сме се впуснали във вълнуващи приключения, които ни носят сладки спомени, но и много разходи. Причините могат да са многобройни, но натрупаните задължения са факт. Помощ от приятел е вариант, но често изборът се спира върху кредиторски компании. Когато обаче ситуацията се повтори и вече имаме просрочено задължение, с нас се свързва колекторска агенция.

Звучи притеснително обаждането от компания за събиране на вземания, но всъщност не осъзнаваме, че това е може би най-доброто нещо, което може да ни се случи. Защо? Мога да ви споделя моя опит с ЕОС Матрикс, чрез който подредих бъдещето си. Няма да навлизам в подробности как точно достигнах до подобна ситуация, а ще наблегна на резултатите от нея.

Помогна ми нагласата, че имам партньор, а не противник. Все пак ЕОС Матрикс са лидери не само в България, но и на международния пазар в изкупуването, събирането и управлението на вземания. Спазването на световни практики и механизми, както и съчетанието с навременните им реакции, целят единствено да помогнат на клиента. А това се дължи и на факта, че са част от финансовия доставчик EOS Group и могат да черпят опит от много държави по света.

Благодарение на това ноу-хау, екипът им в България ми помогна да оптимизирам по такъв начин финансовите си средства, че не само да покривам задълженията си, но и да увелича спестяванията си. Тайната им се крие в съставянето на отделен план за всеки индивидуален клиент. Отношение, концепция, действие и вече бях „на чисто“. А още по-хубавото е, че успях да изградя навици, които ми помагат да не изпадам в подобни ситуации отново. Определено вече виждам светлината в дните без задължения.

Трябва да отбележа, че ЕОС Матрикс се занимава и със събиране на просрочени вземания за банкови и небанкови финансови институции, също и на телекоми, ютилити компании и фирми в корпоративния сектор. Това само по себе си е идеално и за двете страни. Първо, защото както вече казах, помага на просрочилите задълженията си да оптимизират финансовия си план чрез съветите на колекторската компания. Второ – управлението на вземания осигурява на фирмата кредитор свободно време и ресурс от хора, които да се съсредоточат в основаната си стопанска дейност. Трето – заключението от гореизброените гарантира, че на пазара няма да има сътресения, които да окажат неблагоприятно влияние върху отделните работници. Казано накратко – връща се ликвидността в икономическия цикъл.

Задълженията са неизбежни, както и покриването им. Но с малко помощ от доказани професионалисти и отговорностможе да се изгради един нов свят, който да е повлиян от стабилна финансова среда. И аз съм живото доказателството за това!

Google+ Comments