Моят онлайн дневник

Калин Йосифов

Моят онлайн дневник Лично Един час напред

Един час напред

smyana-na-chasaВ Неделя на 31-ви Март сменихме часа с един час напред и по този начин удължихме светлата част на денонощието. Сега обаче идва неприятния момент с нагаждането и свикването с новото часово време, най-вече защото режима ни ще бъде нарушен. Досега, ако сме свикнали да си лягаме в 22:00 часа, то в момента за да си легнем по старото време часовника ни ще показва 23:00 часа. Съответно сутринта ще бъде по същия начин ще показва повече, а в действителност ще бъде с 1 час по-рано по старото време.

Е, в крайна сметка това няма да бъде за дълго – най-много една седмица и ще бъдем в крак с времето, и няма да ни прави впечатление това. Да не забравяме, че все пак ни чака хубавото, топло време през летния сезон и със смяната на часа ще можем да му се любуваме по-дълго през деня. Някои хора оспорват твърденията, че трябва да бъде преместен часа и са недоволни от това, но аз пък мисля, че ние хората сме достатъчно умни за да направим така нещата, да бъдат по-ползотворни за нас. Едно от тези неща определено е смяната часа с един час напред.

Силно се надявам, че след като вече сме един час напред, да бъдем и една крачка напред в това да сме по-добри и да живеем по-добър и усмихнат живот.

Google+ Comments