Моят личен блог Лично Могат ли хората да се разделят на определен брой личности?

Могат ли хората да се разделят на определен брой личности?

Изучаването на човешката психика е една от най-трудните задачи, която стои пред човечеството. Вярва се, че личността и характерът ни са резултат от наследство от нашите родители и пра, пра, пра, пра родители, както и основна роля играе начина, по който ще ни възпитат. Други твърдят, че зодиакалния знак, под който сме се родили, също оказва влияние на това какви ще бъдем като характер. И това автоматично ни слага в 12 различни типа хора, като едва ли не не можем да бъдем себе си, а трябва да се впишем дадена рамка.

Всъщност е твърде логично, хората да не са милион различни видове. Както има различни раси, които не са милион, така би трябвало да има и само няколко вида личностни характера, към които всеки един от нас да принадлежи.

По пътя на тази логика група от психолози, социолози и поведенчески анализатори са разработили тест, благодарение на който можете да видите към коя от 16-те личностни типа спадате.

Мнозина писатели се възползват от този тест, за да да направят своите персонажи по-истински и да накарат читателите си, че те наистина са вдъхновени от реална личност, а не са се зародили единствено в нечие съзнание.

Стана ли ви интересно?
Пробвайте и вие теста и открийте към кой тип спадате?

Rate this post

Google+ Comments

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *